donderdag 13 juni 2013

3 personen die pas écht opvallen

Eén ding wat zeker is: zij zijn one of a kind.


1. The Leopard Man



Tom Leppard, a.k.a. The Leopard Man. Een man met 99,2% van zijn lichaam getatoeëerd om op een luipaard te kunnen lijken. Hij leeft op een eilandje bij Schotland in een oude ruïne, waar hij leeft als een echt luipaard... Tenminste, een luipaard die twee keer in de week boodschappen doet en bier drinkt.

2. The Vampire Woman



Deze vrouw uit Mexico wordt ook wel 'The Vampire Woman' genoemd vanwege haar tandimplantaten. In haar armen en in haar hoofd heeft ze implantaten die een knobbelig en ruw effect geven. Sommigen noemen haar ook wel 'de duivel' omdat de implantaten in haar hoofd eruit zien als hoorns. 

Pas vanaf haar twintigste is ze begonnen met deze lichaamstransformatie. Op de linkse foto kun je zien hoe ze er vroeger uit zag. Kun jij haar nog herkennen?

Grappig is dat ze een man en kinderen heeft die er zelf heel normaal uitzien.

3. Elaine Davidson



Deze vrouw heeft, met meer dan 9000 piercings in haar lichaam, de meeste piercings ter wereld. Om dit record te behouden, blijft ze steeds weer nieuwe piercings zetten. 

Ze praat graag over seks en maakt seksueel getinte opmerkingen. En dat terwijl seks voor haar waarschijnlijk praktisch onmogelijk is, gezien ze meer dan 500 piercings heeft in haar genitale delen... 



Als je hier nu toch bent, like en/of volg mijn blog even met je Facebookaccount! Rechtsboven onder de foto (op mobiel moet je even internetversie weergeven).

2 opmerkingen: